По следите на Антихриста

БЕЗСМЪРТНИЯТ САТАНИЗЪМ

Моят сайт www.SuperAstro.net предлага единствено и само астрологични услуги. Аз самият обаче от край време се интересувам от ред въпроси, които малко или повече са свързани с паранормалното и езотериката. Един такъв въпрос е въпросът за САТАНИЗМА.

Много са теориите за зараждането на Сатанизма. Първите сведения идват до нас от древните перси, египтяни и гърци. Намерени са безброй доказателства за жертвоприношения в името на Ариман, Тифон и Питон. Но защо древните са се прекланяли пред тях?

Най- убедителна е теорията, че хората са се страхували от тези богове и чрез дарове и кръв са се опитвали да ги омилостивят. Така мнозина започнали да вярват в тези идоли- първоначално от страхопочитание, но след време страхът постепенно се превърнал в култ към божеството.

В Средновековието нещата били малко по- различни. През тези тъмни векове на особена почит се радвали вещерството, алхимията и окултизмът. Не случайно точно през Средновековието са се родили най големите окултисти, астролози и парагности в човешката история.

Инквизицията била една от най- могъщите институции по онова време. Тя преследвала и измъчвала всеки, за когото имало сведения за това, че се занимава с магьосничество, сатанизъм и всякакви други тъмни и странни науки. Инквизицията не се церемоняла много, много, затова между истинските вещици и окултисти в лапите и попадали и много невинни хора. Най- вече красиви жени и отшелници, които уж „правели импотентни хората с поглед и унищожавали реколтата и добитъка в своите среднощни сборища с дявола“.

Инквизицията е била тази, която в името на Бога е унищожавала всяка ерес и то по най- жесток начин. Тя имала свои правила, по които съдела и осъждала. Не един и два са сборниците, в които се описва как инквизиторите са извличали „истината“ от своите жертви.

Редно е да спомена вече рицарите тамплиери, които се прекланяли пред Балфомет. Тези рицари първоначално били малка група отцепници, чиято философия се свежда до това: не Бог, а Дяволът управлява света. Постепенно тамплиерите се превърнали в мощна организация, която станала неудобна на папата. Той насъскал Инквизицията срещу тях.

Не мога да пренебрегна и зловещата графиня Батори. Известна е като „кървавата графиня“. Този си прякор тя дължи на ужасните масови убийства, които извършила през своя 45- годишен живот.

Тя е принесла в жертва на Сатаната стотици момичета, карайки ги първо да участват в нейните оргии. След това ги убивала и се къпела в тяхната кръв, защото вярвала, че във вените им се намира изворът на младостта.

Когато най накрая е била арестувана, а малко по- късно осъдена на смърт, последното и желание било да не бъде екзекутирана, а погребана жива в собствената и спалня. Така и направили…

Замъкът и бил изоставен и западнал…Едва 4 години по- късно крадци проникнали в спалнята, но не открили тялото на графинята там…

Основен ритуал на Сатанизма е прочутата Черна меса. Това е най- богохулната от всички дивашки церемонии. Популярната представа за Черната меса е тази: разпасан поп стои пред олтар, върху който е легнала гола жена- разкрачена и с разтворена вагина. Във всяка ръка тя държи по една черна свещ, направена от лойта на непокръстени бебета. Бокал с урина или кръв на проститутка е положен на корема и. Над олтара виси обърнат наопаки кръст.

Свещеникът методично вкарва и изкарва гнила ряпа във влагалището на жената, а след това чрез псалми призовава Сатаната. Всичко това се извършва в очертанията на „защитна пентаграма“. Следва безумна оргия, която включва изгаряне на библия, орални манипулации на вагината, целуване на пениса и задните части на дявола… Всичко това става на фона на шумно храчене по кръста. Ако може да се заколи едно непокръстено бебе по време на ритуала, месата ще е още по- добра, защото всеки знае че това е любимият ритуал на Сатаниста!

Да се запознаем сега с няколко прочути сатанисти… Особено популярен в англоезичния свят е Алистър Кроули. Той е роден през 1875 г. в Лемингтън, Англия. По онова време сатанизмът бил натикан и изолиран в малки и душни клубове. В тях се събирал малък и отбран кръг от хора.

Алистер Кроули, един от най голямите сатанисти тогава, изкарва хората от задушните им клубове. Той създава ново учение, което изповядвало правилото „прави каквото искаш“. Кроули призовавал към безразборен секс, магия и призоваване на дявола под въздействието на наркотици.

Този прочут сатанист е направил всичко възможно, за да си създаде зъл, противен имидж. Той като че ли е първият човек, успял да извлече огромни дивиденти от покварата и греха и да ги капитализира.

Да се пренесем в наши дни… Наричат Андор Шандор Ла Вей „съвременният Антихрист”. Наричат го и другояче- черният папа или рушителят на църквата. Той е роден през 1930 година. Още като съвсем млад човек той се отвратил от обществото, което уж уважава Бога, но в действителност тъне в грехове.

Затова Ла Вей, едва 18- годишен, създал църквата на Сатаната. През 1966 година бил ръкоположен от всички сатанински организации за „черен папа“ и говорител на Сатаната.

Ла Вей е успял да присъедини мнозина към своята църква, но не като магьосник и окултист, а като човек доказващ остарелия морал на църквата. Приносът му към окултизма и черната магия обаче е голям, защото той е човекът, успял да събере и преведе всичките 19 Енохови ключа или иначе казано, ключовете за портите на ада.

„Папата” умира през 1997 в личния си замък и оставя огромно наследство, безкраен списък от имоти и най важния си труд „Сатанинската библия“. Тя продължава да вдъхновява сатанистите дори и след смъртта му.

Каква е връзката на България със сатанизма?… Във вестниците се пише много за българските сатанисти. Но истината всъщност е една: нашенските поклонници на дявола са най- вече тинейджъри, който се опитват да бъдат различни и скандални в очите на хората. Не е тайна, че най- много сатанисти на глава от населението се падат на Враца- така наречената черна столица на България.

И още нещо… 80% от българите, които наричат себе си сатанисти, са всъщност безобидни почитатели на така наречения „блек метал рок“. Тези хора слушат сатанинска метал музика, която винаги се е радвала на огромна популярност в България.

По- сериозните сатанисти в България се делят основно на две групи: Антихристи и Сатанисти. Антихристите са тези, които се борят срещу Християнството, но без да почитат Сатаната. Те, казано другояче, са един вид еретици.

Същинските Сатанисти те се борят срещу Бога, като уважават и почитат Сатаната. Обикновено те имат пентаграма на гърдите си и се обличат в тъмни тонове. Носят също така и тъмен грим.

В България съществуват три основни секти: О. R. B., Балфомет и Сребърна звезда. Те обаче така ревностно пазят своите тайни, че никой не може да каже нещо със сигурност. Носят са само слухове за някакви черни параклиси и дори църкви, скрити в дълбините на София.

Накрая искам да кажа, че Сатанизмът е една древна вяра, отричана и хулена през вековете. Въпреки това тя е оцеляла и ще продължава да процъфтява, защото един закон на физиката гласи, че на всяко действие има равно по сила противодействие.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

Advertisements

2 Коментари to “По следите на Антихриста”

  1. Павел Says:

    Здравейте г-н Апостолов,
    Бихте ли споделили кой е последният албум с блек метал рок музика, който си купихте, или кой блек метал рок концерт сте посетил напоследък?

    С почитания, Павел

  2. Апостол Апостолов Says:

    Не слушам музика. Тишината е истинският звук на Вселената. Тя е истинско убежище за мъдрия човек.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: