Те са вече тук…..

МЪЖЕТЕ В ЧЕРНО СА МЕЖДУ НАС

На пръв поглед тези явления нямат нищо общо с астрологията и най- вече с моя астрологичен сайт www.SuperAstro.net. E да, но този блог си е поставил за цел да разследва и ред други паранормални явления. В това число и въпросите, свързани с извънземните и неидентифицираните летящи обекти.

Не, те не са само печеливш продукт на Холивуд; те не са плод на развинтено въображение. За добро или за зло, мъжете в черно действително съществуват! Или поне така твърдят стотици свидетели и потърпевши.

Парапсихолозите все още не са се произнесли категорично по въпроса, но проучванията и сериозните наблюдения продължават.

Терминът „мъже в черно” възниква през шестдесетте години на миналия век, когато американският уфолог и парапсихолог Албърт К. Бендър прави изявления в печата, че години наред е бил преследван и тероризиран от някакви мъже, облечени целите в черно. Те удивително напомняли протестантски пастори, но по всичко личало, че нямат нищо общо с религията.

Писателят Джон Кил пък твърди, че бил тормозен и преследван от хора, които му се обаждали по телефона и го преследвали с черни коли. И те били облечени от главата до петите в черни дрехи…

Най- неочаквано от подобни досадници започнали да се оплакват стотици хора. Мъжете в черно се представяли като секретни държавни служители и взимали на мушка онези, които твърдели, че са имали близки срещи с НЛО. Тайнствените посетители предупреждавали бъбривците да не коментират срещите си с извънземни.

От Вашингтон упорито отричали да имат такива служители. Тогава възникнало подозрението, че мъжете в черно са всъщност… извънземни, които искат да потулят последствията от случайни срещи с техните летателни апарати.

Изследователката Хилъри Евънс била много скептично настроена към темата НЛО. Но след като хиляди хора по целия свят се оплаквали от такива навлеци, тя също така повярвала, че целият този шум не е плод на халюцинации или измами. Още повече, че мъжете в черно разпитвали и заплашвали жертвите си пред свидетели, в чието психическо здраве не можело да има и съмнение.

Остават все пак някои нелицеприятни съмнения. След като Хилъри Евънс провела разследване във връзка с НЛО и публикувала книга за това, някакъв мъж я потърсил по телефона и се представил за мастит учен, който сътрудничел на Пентагона. Той я уведомил, че проверява нейните теории и ще се обади по- късно.

Верен на обещанието си, той действително се обадил повторно след няколко дни. Голямо било учудването на Евънс, когато маститият учен започвал да сипе заплахи. Той я предупредил да не се задълбочава в тази тематика. Разговорът завършил направо зловещо. От телефонната слушалка прозвучала най- страшната заплаха: „За тези ваши увлечения можете да свършите на дъното на океана!”

Общото при всички посещения на мъже в черно е едно: тези странни изнудвачи винаги се отличавали с някакви абсурдни, причудливи черти. Фразеологията, речта им също така била повече от странна. Според описанията на много очевидци, мъжете в черно се държали като зомбирани или пък правели впечатление на пияни или дрогирани. Около тях винаги кръжал ореолът на свръхестественото и загадъчното. Така например нито един от тези мъже не е оставил следи след себе си дори и върху прясно навалял сняг!…

В крайна сметка съмненията остават. Дали тези странници не са все пак правителствени агенти, които заплашват очевидци с цел да потулят всякакви съобщения, свързани с появата на НЛО?… Ред документи доказват, че както ФБР, така и ЦРУ имат подчертан интерес към изследванията на НЛО. Дали пък не са наистина извънземни?…

Каквито и разкрития да бъдат направени в бъдеще, едно е ясно: от явлението „мъже в черно” засега огромна полза успяха да извлекат само находчиви американски кинаджии, които с едноименните филми натрупаха милиони…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: